Badmintonsporten på vej tilbage, men hastigheden på vej frem

Badminton har altid været noget af en fantastisk sport. En ting som vi i Danmark gennem tiderne har haft stærke traditioner inden for. DK kan bryste sig af flere verdensmestre, europa mestre og olympiske mestre i badminton. typisk for år siden besad Danmark en evne som gav dem mulighed for at kontrollere sportsgrenen lige som østen. I løbet af de seneste år er mange naboer i EU kommet sig til at komme inden for rækkevide af Danmarks kvalitetsniveau og Danmarks 1. plads i vesten måske elimineres i løbet af en ikke så fjern årrække.

Badminton har uheldigvis, som flere andre sportsgrene i det danske land vigende medlemstal, hvilket reducere basen á talenter til talentudvikling samt til slut medaljetagere ved de mest anerkendte konkurrencer. På baggrund af dette kan foreningerne handle anderledes og få højere talent i den mindre pulje af udøvere der står til afbenyttelse. En af de del der er meget hype om i denne tid er restitutionstid, hvilket kan forklares som egenskaben i at genopbygge kroppen op til en ny kamp. Hoveddelen af atleter på topplan kan ikke udholde at spille oftere i forhold til hvordan det ser ud nu, netop derfor håber spillerne på at få restitutions-tiden markant ned og med hjælp herfra få udøverene klar hurtiger til kommende trænings-session.

Den vigtigste ting der har enorm vigtighed for alle badmintonatleter er badmintonudstyr. Alle badminton-spiller behøver en badmintonketcher som tilgodeser samtlige af de forehold som bedes opfyldt af det international badmintonforbund, sammen med nogle badminton sko. Der findes et utal af forskellige badmintonketcher, se mere på denne blog. Badmintongrej er noget af det sportsremedier som der altid vil ske højest udvikling inden for. Bla har badmintonproducenten Yonex i dette øjeblik skubbet Guinnesrekorden for hårdeste skud med 493 km/t, der udnævner badmintonsporten til den uden sidestykke mest fartgale sport i verden. Du kan se denne video omkring den lyn hurtige badmintonketcher.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *