Opnå billig hulmursisolering

Hvorfor skal man isolere sit hus? Ja, svaret ligger lige til højrebenet – for at spare penge. Men hvordan opnår man egentligt det? Der er flere ting at tage højde for, men der kan listes tre primære forhold, der bevirker til en billig hulmursisolering i længden og sunde omkringliggende forhold. Desuden er der andre forhold at tage højde for, der kan bevirke til en billig hulmursisolering.

Først og fremmest skal vi takke det danske samfunds indretning. Der har pr. 1/7-2011 virket en lov, der har tilladt boligejere at opnå en rabat på op mod 15.000 kroner per voksen i en dansk husstand på boligfradraget, hvis de benytter en håndværker til hulmursisolering. Dette beløb er et maksimum, men gældende er det, at en tredjedel af lønudgifterne for håndværkerregningen kan fratrækkes som et skattefradrag.

Allerede her ses, hvordan man opnår en stor fordel ved en hulmursisolering. Det er vigtigt at pointere, at denne regel kun er gældende for huse og ikke sommerhuse. Regelen er indført af flere grunde, men primært skal det bevirke til, at flere boligejere foretager en billig hulmursisolering. Hvorfor dette er ønskværdigt for regeringen kommer til udtryk i det næste.

En billig hulmursisolering er fordelagtigt for det omkringliggende samfund. Dette skyldes, at det modvirker udslip af varme fra boligen og dermed mindsker den enkeltes varmeforbrug. Det medvirker til en mindre pres på de ressourcer, der i samfundet bruges for at skaffe denne varme. Dermed forbedres miljøet, og den enkeltes rådighedsbeløb hæves. Ligeledes medvirker det til at forøge huset værdi.

Denne artikel er skrevet af hulmursxperten.dk

Et eksempel vil være på sin plads. Hvis du ønsker en billig hulmursisolering kan du evt. kontakte forskellige isoleringsfirmaer. De vil give dig et velovervejet tilbud. Efter aftalen er i hus og arbejdet udført, vil du modtage en regning. Den kan lyde på 24.000 kroner, hvoraf der er brugt 9.000 til materialer og de resterende 15.000 på lønudgifter. En tredjedel af dette – netop 5.000 kroner – kan du trække fra i skat, hvorfor du med rette opnår en billig hulmursisolering.

Det er en fornuftigt investering. Vigtigt er det at understrege, at du skal søge den fornødne ekspertise, da der kan vente ubehagelige overraskelser i rummet mellem for- og bagmuren i dit hus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *