Spisebord og stole af egetræ er smart!

Det kan godt være, at det er super populært at bruge grimme møbler, som er købt fra et eller andet firma, som ingen andre end du kender i din omgangskreds. Men kvaliteten af disse møbler er, som regel elendig og du vil føle at pengene er spildt, medmindre du er super heldig og får et af de borde, hvor limtuben blev tabt, så bordet rent faktisk har en mulighed for at holde…

Derfor, vil jeg foreslå dig, at handle lokalt. Eller måske ikke nødvendigvis lokalt, men i hvert fald i norden (Godt nok bliver egetræ stort set ikke produceret i norden efter, hvad jeg ved, men derfor er produkter solgt i Danmark, Norge og Sverige stadigvæk nogle af de produkter i verden, med den bedste kvalitet)

-Det kan godt være, at egetræ er lidt dyrere end et billigt bord, der hurtigt går i stykker, men egetræ er til gengæld noget af det mest holdbare man kan lave et møbel af og du har derfor faktisk en chance for, at videregive dit bord af egetræ til dine børn, når du går bort, da et godt egetræsbord, som bliver behandlet med respekt og bliver holdt rent. Næsten ikke kan gå til, medmindre du hælder tændvæske på det, når du leger med tændstikker.

Personligt har jeg i hvert fald den holdning, at egetræ bare lige er sagen og, at et godt egetræsbord helt klart er en investering, som man aldrig helt går fejl af og højst sandsynligt aldrig vil fortryde, da de fleste af disse borde bare er i en sådan kvalitet at alle, der kommer forbi måber over det og misunder dig utroligt meget.

Konklusion: Køb et godt bord, i stedet for noget skrammel, der ikke holder til noget, hvis du har tænkt dig at beholde det og ikke skifte konstant. Jeg fandt mit egetræsbord hos kvalitetsmoebler i Bogense, du kan se en oversigt her http://www.kvalitetsmoebler.dk/kategorier/egetraeborde/, tjek Sidney udtræksbordet 😉 Det er skønt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *