Et testamente, kan gøre stor gavn

Det er ikke sikkert, at du tror på at et testamente nogensinde vil gavne nogen du kender, men det er jeg næsten sikker på, at det vil gøre, hvis bare dine arvinger har en tendens til at blive en lille smule uenige nu og da. Det er nemlig en rigtig dårlig vane vi mennesker har, at vi hele tiden vil have og have og have, men ikke nødvendigvis vil give lidt til andre, da de ikke er vores problem, selvom de måske er vores søskende eller fætre og kusiner.

De eneste vi tænker på, er for det meste os, os selv og så lige vores egne børn, for at holde slægten levende, så de kan sprede vort minde. (Jeg ved godt, at det er en stor overdrivelse i mange tilfælde, men jeg er ret sikker på, at stort set alle jer, som læser dette, kan se jer selv bare en lille smule i dette).

Du bør derfor, som gammelt menneske, der har en lille chance for, måske at være så uheldig at gå bort i morgen. Skynde dig og få skrevet et testamente, således at dine arvinger simpelthen ikke har nogen, som helst mulighed for at gribbe, men faktisk er tvunget til at dele godteposen lige over, hvis det altså er sådan, du har valgt at få dit testamente skrevet. Jeg fik mit skrevet med hjælp fra http://fairtestamente.dk/ og det fungerede fint, jeg tror de fleste advokater kan hjælpe, men man skal nok lige tjekke prisen først.

Du kan også gøre noget andet og vælge at skrive dit testamente, således at den del af din familie, der er lidt længere ude end bare dine børn også kan få lidt af dine flotte ting, som de har gået og set godt på i mange år. Disse kan de få, som et super godt minde om dig og din flotte personlighed, som bør huskes og ikke glemmes i hverdagens ræs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *