Se den meget anmelder roste tv-serie “Breaking Bad” på TV2 Zulu

Man må tage “hatten af” for at TV” Zulu tager konkurrencen fra de amerikanske streaming firmaer som Netflix og HBO seriøst. Således kan du fremover se den super fantastiske tv-serie “Breaking Bad” på TV2 Zulu. Du kan nyde hele sæsoner af af tv-serien “Breaking Bad” om søndagene i det som TV” zulu kalder “Zulu Boksen” Tv-serien “Breaking Bad” Walter White i hovedrollen som spiller en helt almindelig mand der efter at være blevet diagnosticeret med den forfærdelige sygdom kræft beslutter sig for at ændre sit liv radikalt!

Walter White er til dagligt en meget dygtig kemi lærer med et helt almindeligt job og familie. Men efter at han har fået konstateret kræft vælger han at der nu skal ske noget i resten af hans liv. Han beslutter at bruge sine evner indenfor kemi til at fremstille narko så han kan tjene nogle hurtige penge til at nyde resten af sit måske meget korte liv i.

Det går selvfølgelig ikke som planlagt hele vejen igennem igennem tv-serien. Walter White kommer længer og længer ind i den kriminelle verden og løgne samt mord bliver en del af dagligdag. I rollen som Walter White ses en meget vel spillende Bryan Cranston der sammen med sin makker i tv-serien Jesse spillet af Aaron Paul udgør et fantastisk team.

Se flere nyheder om film og tv på http://tv-and-movies.jimdo.com/

Tv-serien “Breaking Bad” har vundet ikke mindre end 7 Emmy priser bl.a. for godt skuespil og super drama. Man skal lede længe efter en mere anmelder og tv-seer rost tv serie i de sidste par år. Så kig med når “Breaking Bad” ruller over skærmen på TV2 Zullu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *